verecke tour
Tourinform és Szolgáltató Iroda
90200 Beregszász, Bethlen Gábor u.2., Kárpátalja, Ukrajna,
Pásztor Ferenc Közösségi Ház épülete
mob:+380-507-453-457 (UA), 06 20 4981423 (HU)
verecke7@gmail.com  |  http://karpataljaturizmus.hu

Kárpátaljai utazások · Bemutatkozás

VERECKE TOUR
Kárpátaljai Turisztikai Információs és Szolgáltató Iroda

Kedves Érdeklődő!

Örülünk, hogy ránk talált a világhálón. Reméljük ajánlatunk tartalmaz elegendő és kedvére való információt ahhoz, hogy útnak induljon Kárpátaljára.

Itt minden megvan egy helyen, ami utazásához szükséges: praktikus tanácsok, szállás,**-***-****szállodákban, panziókban, információ olcsó szálláshelyekről, kulcsos házakról, étkezési és szórakozási lehetőségekről. 

Csoportok részére részletesen kidolgozott programokat - kulturális körutakat, csillag és hegyi túrákat, igény esetén tapasztalt, lelkes, honismereti (idegenvezető) vezetőket ajánlunk.

A falusi turizmus iránt érdeklődők is kedvükre böngészhetnek a szálláshelyek között, ismerkedve falvainkkal és a falusi vendéglátással foglalkozó porták kínálatával. Itt igazi családtagként fogadják a turistát, finom falusi ételekkel és helyi borokkal vagy törköly pálinkával kínálják a vendégeket.

Szülőföldünk iránti szeretetünk, sokéves szakmai tapasztalatunk, helyismeretünk, adja azt a pluszt, ami tartalmassá, sikeressé és élményekben gazdaggá teheti az Ön tartózkodását Kárpátalján. Csapatunk tagjai főleg középiskolai, főiskolai tanárok és turisztikai szakemberek, akik a rendszerváltás óta segítik Beregszász és térsége, illetve Kárpátalja turisztikai fejlődését, a minőségi falusi vendéglátás fellendítését.
 

Programjaink összeállításánál elsődleges szempontunk a gyorsaság, minőség és a megfizethetőség. Odafigyelünk az utak korrekt lebonyolítására, mely minden esetben munkatársaink összehangolt munkájának köszönhető.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Csapatunk mindent megtesz annak érdekében, hogy megismerkedjen történelmi múltunkkal, hiteles képet kapjon vidékünkről, részesüljön az igazi kárpátaljai vendégszeretetben, kipihenten, feltöltődve, pozitív élményekkel gazdagodva térjen haza.

Szeretettel várjuk Önt és kedves családját,  ismerőseit Kárpátalján!


            VERECKE TOUR
Tourinform és Szolgáltató Iroda
90202 Beregszász, Görbe u. 6., Kárpátalja, Ukrajna

+380 507 453 457 ,+36 20 4981423(HU)

e-mail:verecke7@gmail.com

www.karpataljaturizmus.hu