verecke tour
Tourinform és Szolgáltató Iroda
90200 Beregszász, Bethlen Gábor u.2., Kárpátalja, Ukrajna,
Pásztor Ferenc Közösségi Ház épülete
mob:+380-507-453-457 (UA), 06 20 4981423 (HU)
verecke7@gmail.com  |  http://karpataljaturizmus.hu

Kárpátaljai utazások · Programajánlók · Foci Eb 2012 – Nagy utazás: 16 783 km az Eb-ért

Foci Eb 2012 – Nagy utazás: 16 783 km az Eb-ért

Eduardék összesen 12 órát utaztak Új-Zéland legnagyobb városától Hong Kongig, majd egy újabb félnapos repülőút után megérkeztek Moszkvába. Végül egy ötórás várakozást követően ismét repülőre szállt a négytagú család és továbbmentek Kijevbe, ahol a Borispol repülőtér volt a végállomás számukra.

A kijevi születésű Eduard semmiképp sem akarta kihagyni hazája válogatottjának nyitómérkőzését, annak ellenére, hogy már hosszú ideje Új-Zélandon él és dolgozik. Az ukrán családfő amióta csak az eszét tudja nagy futballszurkoló és megpróbált minden Dinamo Kijev meccsre kilátogatni a régi Köztársasági stadionba, amely ma már az Olimpiai stadion. Ha tehette megnézte az ukrán válogatott és a Dinamo Kijev összes idegenbeli mérkőzését is.

Eduard a mai napig rengeteg focit néz a televízióban, de szerinte a stadion hangulatával semmi nem mérhető össze: „Mi már 2007. áprilisában, mikor eldőlt a rendező országok kiléte, eldöntöttük, hogy ki fogunk utazni a 2012-es Európa-bajnokságra.” – nyilatkozott a családfő az UEFA honlapjának, majd így folytatta: „Nehéz volt megszervezni az utat, de végül megoldottuk ezt a problémát. Még a gyerekeink iskolájának igazgatójával is meg tudtunk beszélni mindent, de sajnos a gyerekeknek rengeteg házi feladatot kell most megcsinálniuk a hiányzás miatt. Azonban a legfontosabb, hogy itt vagyunk és boldogok vagyunk” – mondta Eduard.

A család az egész júniust Ukrajnában fogja tölteni és ötből négy kijevi meccsre is látogatnak majd.

fake rolex

christian louboutin sale

« Vissza az előző oldalra