verecke tour
Tourinform és Szolgáltató Iroda
90200 Beregszász, Bethlen Gábor u.2., Kárpátalja, Ukrajna,
Pásztor Ferenc Közösségi Ház épülete
mob:+380-507-453-457 (UA), 06 20 4981423 (HU)
verecke7@gmail.com  |  http://karpataljaturizmus.hu

Kárpátaljai utazások · Programajánlók · Italia Snack and pizza

Italia Snack and pizza

        

          

Szürte, Rákóczi utca 59, Ungvári járás, Kárpátalja

Tel.: +380993663930, 0312735268

Éttermünk Kárpátalja szívében a magyar ukrán határtól mindössze 12 km-re helyezkedik el. A második magyar lakta község az ukrán határátkelő után. A községet neve Szürte .Éttermünk 2011 októberén nyitotta meg kapuit Italia snack & pizza néven. Immár 6 éve  folyamatos nyitva tartás mellet szolgáljuk i mind külföldi és belföldi vendégeinket. Nyitásunk oka a körülöttünk elhelyezkedő magyar települések vendéglátása, kiszolgálása. Napi 12 óra nyitva tartással működünk, rendezvényeknek adunk helyet, kitelepüléseken veszünk részt. Minden napi meleg konyha , változatos étlap, napi ajánlat illetve kiszállítást is vállalunk.

            Mint az étterem tulajdonosa illetve igazgatója, Székesfehérváron szerzett tapasztalataival és hosszú éves szakmai tudásával nyitotta meg az étterem kapuit. A  szakmai tudást, kiváló mesterszakácstól, Polgár Jánostól a székesfehérvári Kiskulacs  étterem tulajdonostól szereztünk. Már az étterem nyitása előtt, több hónappal a szakácsaink magyarországi tanfolyamokon vettek részt, hogy minél jobban elsajátítsák a magyar konyha sajátosságait.

            Egyre megbecsültebbek vagyunk a szakmában, a pozitív visszajelzések azt mutatják, hogy még nagyon sokáig tudunk működni, mivel Kárpátalján is egyre nagyobb igény van a színvonalas vendéglátásra és a magyar konyhára.

A ITALIA SNACK & PIZZA ÉTTEREM a következő ételekkel várja látogatóit az ötödik MAGYAR KONYHA hete program keretében:

 

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket!

Italia Snack and pizza

 

« Vissza az előző oldalra