verecke tour
Tourinform és Szolgáltató Iroda
90200 Beregszász, Bethlen Gábor u.2., Kárpátalja, Ukrajna,
Pásztor Ferenc Közösségi Ház épülete
mob:+380-507-453-457 (UA), 06 20 4981423 (HU)
verecke7@gmail.com  |  http://karpataljaturizmus.hu

Kárpátaljai utazások · Programajánlók · Teletál Vendégház

Teletál Vendégház

Bene, Petőfi út 45/B, Beregszászi járás, Kárpátalja

Tel.: +380505965756,  +380974681504

Az Ida vendégház (Teletál) 1999-ben kezdte működését, eleinte csak hobbi szinten majd a 2004-től  a vendéglátás már rendszeressé vált.

Eleinte Magyarország területéről fogadtunk vendégeket, majd néhány év elteltével már sok vendégünk jelentkezett Ukrajna területéről is. A mai napra már odáig fejlődtünk, hogy Európa más országaiból is volt szerencsénk vendéget fogadni. Látogatóink  közül  számos ember már évek óta visszajáró vendég.

A  falusi  vendégházunk Beregszásztól mindössze 11 km-re Bene községben található, nem messze a Borzsa  folyótól.

Vendégházunk 6 kiadó szobával és 4 fürdőszobával rendelkezik, ahol   akár 12-20 fő elszállásolására  is van   lehetőség. A házunknak van egy  tágas  terasza, ahol vendégeink kényelmesen, ellazulva sziesztázhatnak és gyönyörködhetnek az eléjük terülő hegyvidékes tájban .

            A mai napra vendégeink  körében   igen csak  népszerűvé vált  a falusi  konyhánk, ahol  megkóstolhatják a házias, magyaros ételeimet úgy ahogy  azt anno még nagymamámtól tanultam. Elsősorban saját magunk termesztette zöldségeket, gyümölcsöket és saját magunk tenyésztett állatokat   igyekszünk feldolgozni konyhánkban.  Ételeink  fűszerezéséhez nem használunk semmilyen mesterséges izesitésű anyagot, csakis száritott  fűszernövényekkel  dolgozunk. A magyar konyhához hiven nagyon sok húsfélét dolgozunk fel. Ételeink mellé nem hiányozhatnak saját  készitésü  boraink sem.

 Vendégeink  megkóstolhatják házi készitésű süteményeinket, és ha kedvük támad, akár részt is vehetnek a készitésében, mint az ételek elkészitésében is .

Reméljük hogy a Magyar Konyha Hete sok kellemes élményt fog hozni vendégeink életébe, és e rendezvény  által  akik  még nem ismerik a magyar konyhát  megismerkedve  megszeretik és megkedvelik.

A TELETÁL VENDÉGHÁZ  a következő ételekkel várja látogatóit az ötödik MAGYAR KONYHA hete program keretében:

 

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket!

« Vissza az előző oldalra