verecke tour
Tourinform és Szolgáltató Iroda
90200 Beregszász, Bethlen Gábor u.2., Kárpátalja, Ukrajna,
Pásztor Ferenc Közösségi Ház épülete
mob:+380-507-453-457 (UA), 06 20 4981423 (HU)
verecke7@gmail.com  |  http://karpataljaturizmus.hu

Kárpátaljai utazások · Programajánlók · Kulacs étterem

Kulacs étterem

Kulacs étterem

A Kaszonyi-hegy alatt elterülő egykori mezőváros, Mezőkaszony központjától jobbra, kb. 150 m-nyi távolságban található a Kulacs étterem. Belső kialakítása a falusi élet és a vadászat jellegzetességeit ötvözi magában, kellemes hangulatot biztosítva a vendégek számára.

Az étterem kínálatában a magyar ízek (babgulyás, lacipecsenye, bográcsgulyás stb.) és az ukrán nemzeti ételek (borscs, pelmenyi, bános stb.) mellett számos más ételből (ananászos csirkemell, gombapaprikás, sült pisztráng stb.) is választhatnak a vendégek. Minden étel otthonos ízekben és frissen készül, amelyhez figyelmes, udvarias kiszolgálás párosul.

Éttermünk 150 férőhellyel rendelkezik. A légkondicionált belső termünkben — amely térelválasztó paravánokkal három részre tagolható, — konferenciák, csapatépítő tréningek, üzleti találkozók, egyéb rendezvények lebonyolítására is alkalmas. Nyári időszakban a vendégek az 56 fős nyári teraszt is igénybe vehetik, ahol 8 személyes fapavilonok állnak a rendelkezésükre. Az udvarban a gyermekek részére kis játszótér került kialakításra, így gyermekes családok részére is kellemes kikapcsolódási lehetőséget kínálunk. Az egész étterem területén biztosított a wi-fi hálózat.

Vendégeink gépjárműveiket, nagyobb csoportok az autóbuszt az étterem bejárata előtti zárt udvar tágas, biztonságos parkolójában helyezhetik el.

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket!

 

« Vissza az előző oldalra