verecke tour
Tourinform és Szolgáltató Iroda
90200 Beregszász, Bethlen Gábor u.2., Kárpátalja, Ukrajna,
Pásztor Ferenc Közösségi Ház épülete
mob:+380-507-453-457 (UA), 06 20 4981423 (HU)
verecke7@gmail.com  |  http://karpataljaturizmus.hu

Kárpátaljai utazások · Programajánlók · Nagy sikert aratott a Magyar Konyha Hete a Beregvidéken

Nagy sikert aratott a Magyar Konyha Hete a Beregvidéken

Az elmúlt héten első alkalommal rendezték meg a Magyar Konyha Hetét a Beregvidéken, melynek keretein belül az érdeklődők 25-50%-os kedvezménnyel kóstolhatták meg a magyar nemzeti ételeket.

A kezdeményezéshez 11 vendéglátóhely csatlakozott, elsősorban a járás és Beregszász éttermei. A legnagyobb árengedmény „torkos csütörtökön" várta a vendégeket, hiszen az ételekhez ekkor fél áron juthattak hozzá. Ezen a napon ellátogattunk néhány helyszínre – mondta Tarpai József, a Beregszászi Turisztikai Információs Központ igazgatója. – Például az Arany Páva étteremben 10 hrivnyáért jókai bablevest vagy somlói galuskát kaphattunk, de a legdrágább étel, a vörösboros borjúpörkölt gombával, nokedlivel is mindössze 23,50-be került. A vonzó kedvezményekkel nemcsak a turisták, hanem a helyi lakosok is éltek. Összességében elmondhatjuk, hogy az első ízben megrendezett Magyar Konyha Hete kiválóan sikerült – tette hozzá a turisztikai központ vezetője.

– A következő alkalmat novemberre tervezzük. Igyekszünk korábban elkezdeni az esemény népszerűsítését. Bízunk benne, hogy egyre több étterem és kávéház csatlakozik majd a kezdeményezéshez, mivel ez jó reklám nemcsak a vendéglátóhelyek, hanem a Beregvidék számára is – fogalmazott Tarpai József.
A Mukachevo.net nyomán

2013. február 12

« Vissza az előző oldalra